the dreamteam                      breeding programme                      facilities                      history                     contact us                     

Contact Us

Parhaiten tallin pitäjän saa kiinni sähköpostin kautta. Sähköpostilla hoidetaan useimmiten kaikki asiat koskien Kingsvalleyn kasvatteja, astutuksia, kilpailutoimintaa tai muuta tärkeää. Silentin lopetettua, Vibaja on ensisijainen tallin omistaja ja kaikki tallia koskevat asiat tulisi laittaa alla olevaan sähköpostiin.

vibaja[at]sudenmarja.org (Vibajan sähköpostiosoite)

Vieraskirjan kautta on hoidettavissa vähemmän tärkeät ja kiireiset asiat, kuten esimerkiksi Kingsvalleyn visuaalista puolta koskevat asiat, terveiset tai vaikkapa kasvattiemme kuulumiset.

Vieraskirjamme

Tekijänoikeudet ovat Kingsvalleyssä kunnossa. Kaikkiin käyttämiimme kuviin ja grafiikkaan on saatu luvat tai se on itse tehty. Kingsvalleyn tekstejä tai mitään grafiikkaa ei saa siis kopioida julkaisutarkoituksessa missään yhteydessä ilman tekijänoikeuksien haltijan lupaa. Hevosten kuvien yhteydessä on ilmoitettu niiden ottaja.

Mikäli sinä tai hevosesi esiinnytte joissakin kuvissamme, mutta ette haluisi kuvianne pidettävän virtuaalitallilla, kuvat voidaan poistaa kunnioittaaksemme toivomustanne. Otathan yhteyttä sähköpostitse.

Muistathan vierailla myös yhteistyökumppaneidemme sivuilla:
Skurvash
Barrier Showjumpers

Muita vierailemisen arvoisia puoliveritalleja
Evergrey
Wincare
Weybridge
B&W stallion station
Indis Villains

Kaiken materiaalin © Jasmine Lane 2008, ellei toisin mainita / Otsikon kuvista kiitos Klosterhof Medingen ja Tomasz Siergiej
Tämä on virtuaalitalli, eikä mikään sivuilla ole oikeasti olemassa / this is a SIM-game stable