s. 17.5.2004, 23-vuotias (VHKR) - rt mej ksk mtj vsk sks 163cm - fwb-tamma
ko he B/A re 150cm - kasv. Keinukallio

Keinukallion Gin Fizz - tutummin vain Fizz, on suvultaan puoliksi trakehner. Nätin liinaharjaisen rautiaan neidin isä Nearco on saksantuontitrakehner, upea sellainen. Nearcolla on suuri estekapasiteetti, ori onkin hyppinyt jopa grand prix-ratoja. Fizzin emä RG Roxanne on kaunis ruunikko suomalaissukuinen estetamma, joka hyppi myös lähes grand prix-tasolla. RG Roxanne on 75 prosenttinen täysiverinen, joten temperamenttia löytyy täysiverimäiseen tapaan.

Luonteeltaan Fizz on hyvin energinen ja pirteä. Neidin seurassa on kuitenkin mukava toimia ja hän osaa toisinaan olla melkolailla harkitsevainenkin. Esteradalla, jonne Fizz sopii kuin nenä naamaan, neidin liikkumista on suuri ilo katsella. Hän varoo jalkojaan ja hyppii rohkeasti kaikenlaisten kirjavienkin esteiden ylitse. Fizziä on mukava hoitaa sillä hän ei omaa erikoisempia pahoja tapoja, jos nyt vähän joskus tulee pyörittyä harjailun aikana. Töihinkin kaveri lähtee suurella ilolla.

Kouluratsuna Fizz ei ole kummoisempi - hän ei osaa hirveästi, mutta yrittää aina kovasti, oli sitten kyseessä pohkeenväistöt tai muut vastaavat. Neiti on herkkä pohkeille ja vaatii sen lisäksi ratsastajalta pehmeät kädet. Fizz on kuitenkin kova menemään, eikä hevillä hidasta, jos ihmisestä ei päättäväisyyttä löydy. Neiti ottaakin helposti ohjat omiin käsiinsä ja lähtee viemään. Keskittymiskyvyltään Fizz ei ole kovinkaan hyvä ja hänellä on oltava koko ajan jotain asiaa käsiteltävänä, jotta hän ei lähde keksimään omiaan. Turhat energiat voi karistaa jo alkuverryttelyn jälkeen laukkailemalla hetken lujaa ..

Esteitä Fizz ylittää vaikka väärinpäin. Hän laukkaa vaikka paikallaan, jos on tarvis ja esteelle ollaan suuntaamassa. Fizzin elastisuuden näkeekin parhaiten katsellessaan hänen hyppäävän, sillä radoilla neiti antaa tosiaan kaikkensa. Aina se ei riitä, mutta suoritukseen voi ainakin olla tyytyväinen, jos johonkin. Maastokaverina Fizz on mukavahko. Yksinään hän on vähän höpsö ja katselee puitakin, jos vaikka pääsisi vähän hurjastelemaan. Seuraassa neiti kuitenkin kulkee ihan ongelmitta eikä riehu tipan vertaa.

Kisamatkoilla Fizz käyttäytyy useimmiten nätisti. Kiima-aikoina hän saattaa hieman potkiskella seiniä ja meluta, mutta siihen se silloinkin jää. Koskaan ei ole minkäänlaisia vaaratilanteita päässyt syntymään ja Fizziä voi hyvin käyttää varsojen seurana, kun opetellaan kulkemaan sisälle autoon ja niin edespäin. Itse kisapaikalle päästessään Fizzin käytös ei suuremmin muutu. Hän kyllä osaa jollain kumman aistilla etsiä kisaamisen haisun päähänsä ja tekee siinä tilassa vielä enemmän, kuin mihin hänen kykynsä riittävät. Fizz rakastaa esiintymistä ja useasti hyvän esteradan jälkeen neidin voi nähdä ryöstämässä, jos ratsastaja ei varuillaan.


i. Nearco ii. Küssejäger
iii. Lugano
iee. Mon Ami
ie. Novisa
iei. Gellerman v. Burnbauer
iee. Rivá
e. RG Roxanne ei. Rhona Gazelle eii. Gazelle xx
eie. Rhonda Heart
ee. Ginger xx eei.
eee.


fwb-t. DVN Lolita (i. Timant's Lithium)
fwb-t. DVN Hide And Seek (i. Timant's Lithium)
fwb-o. DVN Timecop (i. Timant's Lithium)
fwb-t. Gazellette (trn sks 160cm, i. Angel's Dream Keys xx)
fwb-o. Ramos Fizz (i. WW Roayl Champ xx)
fwb-t. Ruby Fizz (trn sks 164cm, i. WW Royal Champ xx)
fwb-t. Royal Fizz (rn sks 162cm, i. WW Royal Champ xx)