s. 24.6.2008, 1-vuotias (VARL) - rn sks 165cm - englantilainen täysiveriori
ko (he B-A), re (140-160cm) - om. & kasv. Silent
- tämä on virtuaalihevonen

Through the Wire on suvultaan upea ratsutäysiverinen, jonka toivotaan perineen vanhempiensa hyppylahjat.

Luonteeltaan Through the Wire eli Toni on melko rauhallinen ja kärsivällinen. Harjatessa ja muuten käsiteltäessä orii kunnioittaa ihmisen pyyntöjä ja, kuten jokaisen hevosen pitäisi osata, Toni taitaa rauhassa paikallaan seisomisen, väistämisen ja liikkumisen taidot tarvittaessa. Karsinassa oriin luona touhutessa ori olisi kuitenkin hyvä sitoa kiinni, sillä Tonilla on huono tapa riehua ja kolistella muiden hevosten kulkiessa sen karsinan edestä. Muutoin herra sitten onkin lähinnä rauhassa paikallaan, eikä sen suuremmin kiinnitä huomiota hoitajansa puuhiin. Rapsutteluista ja hieronnasta tämä kaveri nauttii hirmuisesti ja se vastaanottaakin miellään kaikenlaista rapsuttelua ja silittelyä.

Ratsastettaessa Toni on melko säpsäkkä. Selästä käsin orii onkin kuin toinen hevonen eikä esimerkiksi sen kärsivällisyydestä ole enää tietoakaan. Toni liikkuu rennosti vain, kun sitä ratsastetaan pehmeällä kädellä ja kevyin ja selkein avuin. Mikäli herralle annetaan paljon sellaisia apuja, joita se ei käsitä loppumaton paikalla jumittaminen, peruuttaminen ja pystyyn hyppääminen alkaa. Parhaimmillaan Toni on kuitenkin todella hieno, sillä ori kuuntelee hyvin painoapuja, osaa melko paljon ja työskenteleekin mielellään, sitä pitää vain osata ratsastaa omalla tavallaan.

Esteradalla Toni on todella reipas ja lennokas, tarkoittaen lähinnä sitä, että sen takapää lentää monen monta kertaa sen päästessä esteille. Orii rakastaa hyppäämistä, mikä tosiaan aiheuttaa ilopukkeja ja kuumumista, eikä Tonia todella voisi kokemattomalle ratsastajalle esteratsuksi antaa. Toisinaan pukit hieman haittaavatkin menoa kilparadoilla, sillä välillä orii tuntuu keskittyvän enemmän takapäänsä lennättämiseen kuin ratsastajan ohjeisiin. Toisaalta, useimmiten orii kyllä hoitaa työnsä varsin mainiosti iloittelustaan huolimatta ja onhan se hienoa, että kaveri nauttii työstään!


i. Yellow Cab xx
ERJ II
ii. Tax Free xx

iii. Free Soul xx

iee. Impressive American xx
ie. Bird xx iei. Son of the Sun xx
iee. Mockingbird xx
e. Venezia xx ei. Sicily xx eii. Bucket xx
eie. Sisilia xx
ee. Vero Moda xx

eei. Ratatou xx

eee. Veronna xx


Through the Wire xx ei ole vielä jalostuskäytössä.

09/08/2008 - ERJ - Sivils - 60cm - 6/47
15/08/2008 - ERJ - Huopatossu - 60-70cm - 1/63
/2 sijoitusta
/0 sijoitusta